Свято 8 Березня

2016-03-04

/Files/images/DSC05736.JPGСвято 8 БерезняУ святково прикрашеній актовій залі учні та педагогічний колектив Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів сердечно вітали присутніх мам, бабусь та гостей зі святом 8 березня.
Свято розпочалося зі слів ведучих , учнів 6 класу Валаха Сергія та Батира Романа, які привітали присутніх та наголосили на значенні матері у житті кожної людини: «Материнський образ являється всім нам із любові і світить, як сонце, протягом усього життя. Немає любові , сильнішої ніж материнська. Людство існує тільки тому, що існує материнська любов..»
Далі пролунала пісня у виконанні учениць 7-8 класів «Мамина пісня», що супроводжувалася чарівним танком.
Потім гості свята слухали монтаж учнів школи, що чергувався із піснями про маму та бабусю(«Мамин вальс», « 8 Березня», «Мамина сорочка», «Тільки мама одна», «Маму я люблю»).
Думаю, що присутнім запам’ятався танок учнів 2 класу «Бабусі – молодюсі» та сценка «Спортивні бабці» у виконанні учениць 7-8 класів, які продемонстрували , як бабусі можуть розважатись на дискотеці «поправляючи» своє здоров’я.
Конкурсна програма захопила залу , і це було видно за наявністю бажаючих прийняти участь у конкурсах , де змагалися сім’ями - мама і дитина(«Мама знає все про нас і ми про неї теж», дівчатка («Чарівний клубок», «Найкраща куховарка» та хлопчики «Найкрасивіший бант» .
Школярі порадували присутніх на святі вмінням переповідати гуморески на різну тематику , це було видно за аплодисментами , що адресувалися нашим юним гумористам.
Вкінці свята прозвучали слова ведучих, які привітала присутніх такими словами: «Нехай ця весна принесе Вам, дорогі жінки, радість життя, відчуття оновленості, оптимізму та впевненості у прийдешньому дні. Нехай єднає вона всіх у добрих починаннях, у спільній праці, у сімейному порозумінні задля вашого жіночого щастя, задля кращого майбутнього!

Бажаєм щастя і тепла,
Весни, усмішок, сонця,
Щоб доля світла увійшла
До кожного віконця.
Хай навкруги цвіте бузок,
Та небо буде ясним;
І щоб життя було в жінок
Щасливим і прекрасним.
Аби завжди в душі у вас
Горів вогонь кохання;
І хай у цей весняний час
Здійсняться всі бажання!


Вчитель початкових класів Вишенська Н.О.

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi